maandag 1 augustus 2011

ALGEMENE INFORMATIE

U kunt kiezen voor hoofdzakelijk video, dus echt ‘geschoten’ beelden, maar ook 2D en 3D graphics. Hierbij kunt u denken aan teksten, titels, animaties, etc. Ons werk is custom made, dat wil zeggen dat wij alle animaties en effecten zelf ontwikkelen en toepassen, geen enkel effect komt uit een template. Originaliteit gegarandeerd!

Assessments

Assessments

Cruciaal voor een stabiele organisatie

Assessments kunnen u wervingskosten besparen. Investeer alleen in de juiste persoon op de juiste plek! De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Gaat het economisch goed, dan zie je vaak een krapper wordende arbeidsmarkt. Het kan dan behoorlijk zoeken zijn naar voldoende geschikte medewerkers. Inmiddels is het beeld onder invloed van de economische recessie heel anders: minder instroom en meer uitstroom. De veranderende markt vraagt bovendien om andere competenties. Stabiele bedrijven blijven geloven in hun eigen kracht - óók onder moeilijke omstandigheden. Het selecteren van de juiste persoon voor de juiste plek is dan ook cruciaal. Assessments zijn hierbij een waardevolle ondersteuning (zie ook onze Assessments visie).

Jaren aan de top

Voor een assessment kun je kiezen uit een enorme lijst bureaus. Waarom Van Harte & Lingsma? Omdat wij echt goed zijn in wat wij doen. Dat durven wij wel hardop te zeggen. Van Harte & Lingsma draait al jaren mee aan de top in de training/coachingbranche, met een constante kwaliteit en concrete resultaten op de werkvloer. Die hoge kwaliteit kunnen wij dankzij onze ervaren professionals ook voor onze assessments garanderen.

Assessments op maat

Image Productions biedt deelnemers enbedrijven selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessments. Ook themagestuurde assessments zijn mogelijk. Daarnaast bieden wij een tweetal kortere testen aan, die je kunnen helpen bij in- en doorstroom van medewerkers. Er bestaat geen standaard assessment. Elk assessment wordt afgestemd op de individuele vraag en de specifieke kenmerken van een team of organisatie. Daarom gaan we graag met opdrachtgevers in gesprek.
De assessments worden afgenomen onder verantwoordelijkheid van een NIP-geregistreerde psycholoog. Voor meer informatie kun je contact opnemen

Assessments op maat
"Door deze assessment aanpak aan te  bieden hebben we de geschikte kandidaat snel gevonden én kunnen beide partijen meteen aan de slag, met persoonlijke en professionele inzichten."

Meer informatie?

 verder...

"Het assessment zal ervoor zorgen dat u verder aan de slag kan gaan met uw ontwikkeling."


Strakke deadlines zijn geen probleem voor ons, wij houden ons aan de afspraken en leveren op tijd. Altijd. Communicatie en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden van een samenwerking met Max Media.


Mocht u interesse hebben in een bedrijfsfilm of bent u geïntrigeerd geraakt en zou u meer informatie willen? Kijk dan rustig even rond op onze website en neem via het contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Samen melden en dit kan via deze pagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten